Pulpe De Pui La Grătar

Pulpe De Pui La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de pui la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Picioare De Curcan La Grătar Prăjite Ușor La Cuptor, Pulpe De Pui, și Pulpe de pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați picioarele de pui pe o tigaie pentru pui sau pe orice tigaie cu un suport, apoi prăjiți timp de 20 de minute. În timp ce puiul se prăjește, încălziți uleiul de canola într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de cinci minute, amestecând, având grijă să nu le ardeți.Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați toate ingredientele rămase și amestecați. Se lasă să fiarbă în timp ce puiul se prăjește. Gustați după fierbere și adăugați orice ingredient de care are nevoie (mai mult condiment, mai mult zahăr etc.) După 20 de minute de prăjire, porniți broilerul pentru a obține puțină culoare pe picioare. Se fierbe timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Scoateți pulpele de pui din cuptor. Reduceți cuptorul la 350 de grade. Cu clești, înmuiați fiecare pulpă de pui în sos, scufundându-vă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați înapoi pe tigaie. După ce tot puiul este acoperit, întoarceți tigaia la cuptor timp de cinci minute sau până când este fierbinte și sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Periați / tamponați generos cu sosul rămas. Lăsați puiul să stea câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Valravn Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O aromă foarte ridicată de sos de fructe de pădure care fierbe emană din pahar. În gură există o cascadă de fructe albastre și roșii deopotrivă, compuse din cantități abundente de compot de afine, cassis și mure, cu cel mai slab indiciu de portocaliu de sânge care persistă în jurul perimetrului miezului. Este încadrat într-o aromă de fasole mocha și ganache de ciocolată. Finisajul energic și lung prezintă un sentiment de prospețime care invită la băut în continuare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții9
Scor De Sănătate11
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista