Pulpe de pui fierte cu măsline verzi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de pui fierte cu măsline verzi. Această rețetă face 6 porții cu 623 calorii, 37g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, sare și piper, napi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi, și Picioarele De Rață Fierte Ale Lui Alice Waters Cu Praz Și Măsline Verzi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o caserolă mare din fontă, încălziți uleiul până la sclipire. Condimentează puiul cu sare și piper.
Adăugați 3 picioare în caserolă și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie și rumeniți restul de 3 picioare la foc moderat.
Se toarnă grăsimea din caserolă.
Adăugați slănina, ceapa, morcovii și napii și gătiți la foc moderat, amestecând, până abia se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați măslinele, crenguțele de cimbru, frunza de dafin și bulionul. Cuibărește pulpele de pui în caserolă, astfel încât să fie parțial scufundate și să fiarbă. Acoperiți cu un capac bine fixat.
Transferați caserola la cuptor și gătiți timp de aproximativ 45 de minute, până când puiul și legumele sunt fragede.
Transferați puiul și legumele într-un platou; acoperiți și păstrați la cald. Strecurați bulionul într-o cană mare de măsurare și îndepărtați cât mai multă grăsime posibil. Întoarceți bulionul în caserolă și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți puiul și legumele în caserolă, acoperiți și gătiți timp de 5 minute pentru a se încălzi, apoi serviți.