Pulpe crocante de pui cu compot de stafide aurii
Coapsele crocante de pui cu compot de stafide aurii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.75 pe portie. O porție conține 975 calorii, 50g de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, uleiul vegetal, vinul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pulpe crocante de pui cu compot de stafide aurii, Pulpe de pui prăjite cu compot de cireșe-cimbru, și Pulpe aurii de pui cu salsa verde carbonizată-lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie, topiți untul.
Adăugați dovleceii, acoperiți și gătiți la foc moderat până aproape fragede, 3 minute.
Adăugați șalota și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați mărul, scorțișoara și cayenne și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați stafidele, vinul, mierea și cimbru și gătiți până când vinul este aproape evaporat. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți uleiul. Condimentați puiul cu sare și piper și adăugați-l în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc mare pana cand pielea este crocanta, 5 minute. Întoarceți puiul, transferați tigaia la cuptor și prăjiți-o timp de 6 minute, până când este gătită; se serveste cu compotul.