Pui și Penne în sos de cremă de vodcă

Pui și Penne în sos de cremă de vodcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și Penne în sos de cremă de vodcă. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1217 calorii, 63G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 941 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, conserve de roșii, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Makeover Penne cu sos de cremă de vodcă, Penne Cu Sos Picant De Cremă De Roșii Vodka, și Penne Russo a la Vodka cu sos de cremă de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pâinea cu usturoi: reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 400 F. Linie foaie de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pâinea pe foaie tăiată cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul cu usturoi. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat si s-a inmuiat usor, aproximativ 4 minute. Puneți untul de usturoi peste pâine și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se presara cu parmezan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Faceți pastele: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. În tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Transferați amestecul de șalotă în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați roșiile (cu suc) și pasta de roșii. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
9
Transferați amestecul de roșii înapoi în tigaie și amestecați fulgi de chili, vodcă, 1 1/2 lingurițe sare și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când se îngroașă ușor și aromele sunt topite, aproximativ 15 minute. Se amestecă smântâna și se condimentează după gust. Se amestecă puiul și se gătește până se gătește, aproximativ 2 minute. Păstrați cald în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, puneți pâinea cu usturoi la cuptor și coaceți până când brânza începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se scoate din cuptor și se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scurgeți pastele fierte, rezervând 1 cană de apă pentru paste. Aruncați pastele cu sos, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, până când sosul atinge consistența dorită. Condimentați după gust cu sare și piper, dacă este necesar. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Serviți imediat pastele și pâinea, trecând masa suplimentară de brânzădacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista