Pui și găluște
Pui și găluște necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,83 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 1624 de calorii , 122 g de proteine și 100 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați tulpini de țelină, ulei de canolan, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de pui cu Gondi a lui Einat Admony (găluște iraniene de pui și năut) , Shui Jiao de pui (găluște de pui fierte) și găluște de pui și găluște .
Instrucțiuni
Se separă pulpele de pui de pulpe și se condimentează cu sare și piper, după gust. Ungeți bucățile cu făină, scuturând orice exces și rezervați făina rămasă.
Puneți uleiul într-o tigaie cu fundul greu și încălziți-l la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și rumeniți-l pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe parte.
Scoateți puiul într-o farfurie și adăugați morcovii, țelina, ceapa, ciupercile și porumbul.
Se presară cu făina rezervată și se amestecă bine.
Adăugați bulion de pui și amestecați. Cuibăriți bucățile de pui în legume și adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Aduceți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Chiar înainte de expirarea timpului de gătire, combinați amestecul de copt, condimentele de pasăre și laptele într-un castron mic. Puneți aluatul cu linguri deasupra puiului înăbușit, lăsând puțin loc între găluște. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.