Eclairs cu fructe de pasiune și zmeură
Eclairs de fructe de pasiune și zmeură este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 424 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, fructe de pasiune, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă de la BBC Good Food are 27 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Fructe De Pasiune La Cuptor Cu Sos De Zmeură De Vanilie, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Souffl De Fructe De Pasiune 6CR Cu Supă De Fructe De Ananas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Îndoiți o foaie de hârtie rezistentă la grăsime în jumătate și apoi desfășurați pentru a lăsa o cută. Cernem împreună făina și sarea pe hârtie de două ori.
Puneți untul și apa într-o tigaie și dați la fiert.
Scoateți din căldură și răsturnați întregul amestec de făină și sare în tigaie. Reduceți căldura la minim și readuceți tigaia în aragaz. Bateți amestecul cu o lingură de lemn sau un mixer electric la foc mic până când se îndepărtează ușor de pe părți. Se lasă să se răcească 10 minute. Bateți ouăle puțin câte puțin, amestecând până se omogenizează, dar suficient de puternic pentru a sta în vârfuri. Este posibil să nu aveți nevoie de tot oul.
Introduceți choux - ul în benzi groase de eclair (10-12 cm lungime și 1,5 cm lățime) pe o tavă de copt antiaderentă, lăsând un spațiu între fiecare.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt ușor aurii și crocante la atingere.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Puteți face eclerele până în această etapă cu o zi înainte și le puteți păstra într-un recipient etanș sau pot fi înghețate.
Înjumătățiți fructele pasiunii și scoateți pulpa într-o tigaie mică.
Adăugați zahărul și aduceți la foc mic. Gatiti usor un minut sau doua pana se ajunge la o consistenta groasa. Lăsați până la rece, apoi lingurați siropul în cremă, economisind puțin pentru a termina vasul.
Bateți smântâna până la vârfuri moi înainte de a lingura ușor în crema aromată. Refrigerați până când este necesar (se va păstra până la 4 ore).
Pentru a servi, împărțiți eclerele pe lungime și puneți bazele pe farfurii individuale. Lingura pe crema cu generozitate se va rostogoli fericit pe placa. Acum presărați zmeura peste și în jur și stropiți cu siropul de fructe de pasiune. Capacele pot fi acum așezate deasupra și pudrate cu zahăr glazură.