Eclairs cu fructe de pasiune și zmeură

Eclairs cu fructe de pasiune și zmeură
Eclairs de fructe de pasiune și zmeură este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 424 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, fructe de pasiune, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă de la BBC Good Food are 27 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Fructe De Pasiune La Cuptor Cu Sos De Zmeură De Vanilie, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Souffl De Fructe De Pasiune 6CR Cu Supă De Fructe De Ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Îndoiți o foaie de hârtie rezistentă la grăsime în jumătate și apoi desfășurați pentru a lăsa o cută. Cernem împreună făina și sarea pe hârtie de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
3
Puneți untul și apa într-o tigaie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Scoateți din căldură și răsturnați întregul amestec de făină și sare în tigaie. Reduceți căldura la minim și readuceți tigaia în aragaz. Bateți amestecul cu o lingură de lemn sau un mixer electric la foc mic până când se îndepărtează ușor de pe părți. Se lasă să se răcească 10 minute. Bateți ouăle puțin câte puțin, amestecând până se omogenizează, dar suficient de puternic pentru a sta în vârfuri. Este posibil să nu aveți nevoie de tot oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Introduceți choux - ul în benzi groase de eclair (10-12 cm lungime și 1,5 cm lățime) pe o tavă de copt antiaderentă, lăsând un spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt ușor aurii și crocante la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Puteți face eclerele până în această etapă cu o zi înainte și le puteți păstra într-un recipient etanș sau pot fi înghețate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Înjumătățiți fructele pasiunii și scoateți pulpa într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Adăugați zahărul și aduceți la foc mic. Gatiti usor un minut sau doua pana se ajunge la o consistenta groasa. Lăsați până la rece, apoi lingurați siropul în cremă, economisind puțin pentru a termina vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
10
Bateți smântâna până la vârfuri moi înainte de a lingura ușor în crema aromată. Refrigerați până când este necesar (se va păstra până la 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
11
Pentru a servi, împărțiți eclerele pe lungime și puneți bazele pe farfurii individuale. Lingura pe crema cu generozitate se va rostogoli fericit pe placa. Acum presărați zmeura peste și în jur și stropiți cu siropul de fructe de pasiune. Capacele pot fi acum așezate deasupra și pudrate cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista