Puiul în sos de usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 460 calorii, 49G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, vin, fire de șofran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de usturoi, Sos De Usturoi Pui, și Pui cu sos de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați puiul și gătiți timp de 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați usturoiul și chile și gătiți timp de 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Se amestecă bulionul, vinul, șofranul și frunza de dafin. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până când puiul este gata. Aruncați chile și frunza de dafin.