Pui în sos cremos
Puiul în sos cremos este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pui în sos cremos, Sos Cremos De Ciuperci De Pui, și Piept de pui cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți puiul în ulei 5-6 minute pe ambele părți sau până se rumenesc.; scurgere . Într-un castron mare, combinați supa, laptele, sucul de lămâie și piperul.
Se toarnă peste pui. Completați fiecare piept de pui cu o felie de lămâie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până timp de aproximativ 5 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170.