Pui în aluniță, stil Puebla

Pui în aluniță, stil Puebla
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pui în Mole, stil Puebla ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 866 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui, tortilla de porumb, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ciocolata, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu ciocolată cu ciocolată cu lapte de caju ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Aluniță De Pui În Stil Puebla Ușor, Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), și Cina în seara asta: pui în stil Huasteca în aluniță.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, fierbeți puiul în apă condimentată cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți, rezervați bulionul de gătit și dați-l la frigider până când este gata să asamblați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Pregătiți alunița Poblano. Curățați ardeii iute îndepărtând tulpinile, venele și semințele; rezervați 1 lingură de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mole PoblanoMole Poblano
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie grea până când strălucește. Prăjiți ardeii iute până când sunt crocanți, aproximativ 10 până la 15 secunde, rotind o dată; asigurați-vă că nu ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Puneți ardeii iute într-un castron nereactiv, acoperiți cu apă fierbinte și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Scurgeți ardeii iute, rezervând apa de înmuiere. Pureați ardeii iute într-un blender cu suficientă apă de înmuiere pentru a face o pastă netedă. Poate fi necesar să răzuiți părțile laterale și să amestecați de mai multe ori pentru a obține o pastă netedă. Într-un cuptor olandez greu, încălziți încă 1/2 cană de ulei la foc mediu și adăugați piureul de chile (aveți grijă să se stropească). Gatiti aproximativ 15 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Pureați tomatillos într-un blender. Într-o râșniță de cafea sau condimente, măcinați cuișoarele, boabele de piper, scorțișoara și semințele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
TomatillosTomatillos
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați amestecul de semințe și usturoiul în tomatillos purificat și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
11
Încălziți 6 linguri de ulei într-o tigaie grea. Prăjiți fiecare dintre următoarele ingrediente și apoi îndepărtați cu o lingură cu fante: stafidele până se umflă; migdalele până se rumenesc; semințele de dovleac până când apar. Dacă este necesar, adăugați suficient ulei pentru a face 4 linguri și prăjiți bucățile de tortilla și feliile de pâine până se rumenesc, aproximativ 15 secunde pe parte; scoateți din tigaie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
(23)(23)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați stafide, migdale, semințe de dovleci, tortilla și pâine în piureul de tomatillo și amestecați, folosind 1 până la 2 căni din bulionul de pui rezervat, după cum este necesar, pentru a face un sos neted. Acest lucru poate fi făcut în loturi. Într-un cuptor olandez greu, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
TomatillosTomatillos
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
(aroma Originala)(aroma Originala)
(23)(23)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
13
Adăugați piureul de chile, piureul de tomatillo și ciocolata mexicană (aveți grijă să se stropească). Gatiti la foc mediu aproximativ 15 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
TomatillosTomatillos
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
14
Adăugați restul de 5 căni de bulion de pui, gătiți la foc mic încă 45 de minute, amestecând suficient de des pentru a preveni arderea amestecului pe fund. În ultimele 15 minute de timp de gătit, adăugați puiul prefiert și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Se ornează cu semințe de susan prăjite și se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Orez AlbOrez Alb
16
Chef Ravago împărtășește sfaturile sale cu Epicurious: pentru a semăna ardei iute uscați, folosiți un cuțit ascuțit pentru a face o fantă pe lateral și răzuiți cu grijă semințele. Este o idee bună să purtați mănuși atunci când manipulați ardei iute. Potrivit Ravago, puteți varia numărul fiecărui chile pe care îl utilizați, atâta timp cât numărul total este egal cu 22, dar utilizați numai ardei iute pasilla, mulato sau ancho. Nu înlocuiți alt tip. A face aluniță este un proces care consumă mult timp, dar bucătarul Ravago avertizează împotriva luării de comenzi rapide; în caz contrar, alunița va avea un gust neplăcut. De exemplu, rețeta necesită prăjirea fiecărui tip de sămânță individual. Acest lucru se face pentru a intensifica și a bloca aroma fiecăruia, deoarece procesul de încălzire aduce uleiurile la suprafață. Dacă încălziți toate tipurile de semințe împreună, aromele se vor amesteca, rezultând o aluniță cu gust noroios. Pentru a profita la maximum de eforturile dvs., pregătiți un lot dublu de aluniță, servind o porție și păstrând restul să înghețe. Potrivit lui Ravago, alunița se va menține înghețată până la o lună. Pur și simplu dezghețați și reîncălziți. Dacă textura este granulată după reîncălzire, pur și simplu reblendați sosul. Pentru o servire mai ușoară, se pot folosi bucăți de pui dezosat, fără piele. Rețeta necesită fierbere, dar puteți pregăti puiul în orice număr de moduri, spune Ravago, fie la cuptor, prăjit sau la grătar. Puteți folosi chiar și un pui rotisor achiziționat. Sau, spune Ravago, puteți înlocui puiul cu rață, prepeliță, curcan sau orice fel de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui RotisorPui Rotisor
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Păsări De CurtePăsări De Curte
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
PrepelițăPrepeliță
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
17
Retipărit cu permisiunea Fonda San Miguel: treizeci de ani de mâncare și artă de Tom Gilliland, Miguel Ravago și Virginia B. Wood. 2005 Editura Shearer

Ingrediente

6ancho chilesancho chiles1(poate fi sau trece)semințe de anason, prăjitesemințe de anason, prăjite20boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1Ceapa galbena medie, tocatabulion de pui rezervat după cum este necesarbulion de pui rezervat după cum este necesar2kilogramebucăți de pui, piele pebucăți de pui, piele pe7pasilla chilespasilla chiles9ardei iuteardei iute43Nuci de orice fel (tocate)Ciocolată mexicană, tocatăCiocolată mexicană, tocată1stickScorțișoara mexicană, cunoscută sub numele de canela, este scoarța adevăratului copac de scorțișoară, originar din Sri Lanka. Se vinde în ondulat foarte subțire și oarecum fulgios și este mult mai moale decât varianta mai comună de scorțișoară, care provine din scoarța cassieiScorțișoara mexicană, cunoscută sub numele de canela, este scoarța adevăratului copac de scorțișoară, originar din Sri Lanka. Se vinde în ondulat foarte subțire și oarecum fulgios și este mult mai moale decât varianta mai comună de scorțișoară, care provine din scoarța cassiei1inchun băț de scorțișoară Mexicanun băț de scorțișoară Mexican0(poate fi sau trece)semințe de coriandru, prăjitesemințe de coriandru, prăjite2tortilla de porumb, sfâșiată în bucățitortilla de porumb, sfâșiată în bucăți4cuișoare de usturoi, prăjitecuișoare de usturoi, prăjite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de dovleacsemințe de dovleac8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCunoscute și sub numele de pepitas, semințele de dovleac folosite în gătitul Mexican sunt decojite. Când prăjiți sau prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie uscată, păstrați un capac la îndemână, deoarece acestea vor apărea ca floriceleleCunoscute și sub numele de pepitas, semințele de dovleac folosite în gătitul Mexican sunt decojite. Când prăjiți sau prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie uscată, păstrați un capac la îndemână, deoarece acestea vor apărea ca floricelele3(iarnă)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mare și piper negru măcinat după gustSare de mare și piper negru măcinat după gust1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe din ardei iute, prăjitesemințe din ardei iute, prăjite2(iarnă)semințe de susan, prăjite, pentru garniturăsemințe de susan, prăjite, pentru garnitură8(iarnă)semințe de susan, prăjitesemințe de susan, prăjite3rulouri franceze învechite, tăiate în felii de 1 inchrulouri franceze învechite, tăiate în felii de 1 inch8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTomatillos sunt adesea denumite Tomatillos sunt adesea denumite "roșii verzi", dar sunt membri ai familiei agrișelor. Pentru a pregăti tomatillos pentru salsa, îndepărtați cojile de hârtie și clătiți stratul exterior lipicios. Sau, tomatillos întregi conservate sunt disponibile sub8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăorez alborez alb20migdale întregi, albitemigdale întregi, albite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei vegetal sau untură plus suplimentar după cum este necesarulei vegetal sau untură plus suplimentar după cum este necesar8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMulato, pasilla și ancho chiles sunt trei soiuri de ardei iute uscați adesea folosiți în gătitul Mexican. Ancho chile (un poblano care s-a copt până la o culoare Roșu închis și s-a uscat) este de culoare rugină, lat la tulpină și îngustându-se până la un vârf triunghiular. CatârulMulato, pasilla și ancho chiles sunt trei soiuri de ardei iute uscați adesea folosiți în gătitul Mexican. Ancho chile (un poblano care s-a copt până la o culoare Roșu închis și s-a uscat) este de culoare rugină, lat la tulpină și îngustându-se până la un vârf triunghiular. Catârul
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista