Pui umplut cu Fontina, Prosciutto și busuioc

Pui umplut cu Fontina, Prosciutto și busuioc
Pui umplute cu Fontina, Prosciutto și busuioc este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 309 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de roșii de struguri, brânză proaspătă pecorino romano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui umplut cu Prosciutto și Fontina, Prosciutto și Fontina-piept de pui umplut, și Pizza cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit, tăiați în partea fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a crea un buzunar; nu tăiați până la capăt. Condimentează buzunarele cu sare și piper și umple-le cu frunzele de Fontina, prosciutto și busuioc. Închideți buzunarele de pui, introducând orice umplutură. Pound cu un pounder de carne pentru a aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
ProsciuttoProsciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline până la sclipire. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește la foc moderat, întorcându-se o dată, până devine auriu și gătit și brânza începe să se topească, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se transferă pe plăci, se acoperă ușor și se menține cald.
4
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie împreună cu șalotul și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați roșiile și gătiți, aruncând, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
6
Adăugați oțetul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Se adaugă stocul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 2 minute. Puneți sosul de roșii peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Note: o portie de 270 de calorii, 8 gm total de grăsime, 4 GM grasimi saturate, 7 gm carb.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista