Pui Tăiat Alb
Puiul tăiat alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de coriandru, scallions, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui Tăiat Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul în interior și în exterior, apoi îndoiți picioarele pentru a pune picioarele (dacă sunt încă atașate) în interiorul cavității. Umpleți cavitatea cu scallions, șuncă și ghimbir.
Aduceți apa cu sare la fierbere într - o oală adâncă de 7 până la 8 litri sau oală pentru paste.
Adăugați puiul, pieptul în jos (puiul nu poate fi complet acoperit cu lichid), apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 30 de minute. Întoarceți puiul și lăsați-l să stea, acoperit, încă 15 minute (puiul va fi gătit).
În timp ce puiul stă, umpleți un castron mare plin cu trei sferturi cu gheață și apă rece. Scoateți cu grijă puiul din oală cu o lingură mare cu fante și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Lăsați să stea, răsturnând ușor o dată (aveți grijă să nu rupeți pielea), până se răcește, aproximativ 10 minute în total. Transferați cu atenție pe o tăietură și aruncați scallions, șuncă și ghimbir din cavitate. Se usucă. Frecați pielea cu ulei de susan.
Se amestecă împreună scallions și sos de soia într-un castron mic rezistent la căldură.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se vaporizează instantaneu.
Turnați ulei în jurul părții wok, apoi înclinați wok pentru a învârti uleiul, acoperind părțile laterale. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă ghimbir (uleiul va stropi) și amestecați 30 de secunde. Scoateți imediat de pe foc și turnați peste amestecul de scallion, amestecând pentru a combina (scallions se vor ofili).
Pentru a tăia și servi puiul pe un platou (în stil restaurant chinezesc), tăiați capul și gâtul (dacă sunt atașate) cu un satâr și puneți la un capăt al unui platou mare. (Aceste părți, împreună cu spatele și picioarele, nu sunt întotdeauna mâncate.)
Tăiați toiagele și coapsele, apoi tăiați transversal prin osîn bucăți de 1 inch.
Așezați picioarele și carnea picioarelor la celălalt capăt al platoului.
Tăiați aripile, separându-le la articulații și puneți-le pe părțile laterale ale platoului.
Tăiați coastele, separând pieptul de spate, apoi tăiați coloana vertebrală în cruce în 3 bucăți și puneți-le în centrul platoului. (Lovirea satârului cu un ciocan de cauciuc face tăieturile curate.)
Tăiați pieptul transversal prin os în bucăți de 1 inch și aranjați pe spate. Alternativ, tăiați puiul conform procedurii și bucățile de movilă într-un castron.
Stropiți 2 linguri de sos de scufundare peste pui și presărați cu frunze de coriandru.
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu sosul de scufundare rămas pe lateral.
* Puiul poate fi gătit și frecat cu ulei de susan (dar nu tăiat) cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Puiul poate fi tăiat și aranjat pe platou cu 4 ore înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Stropiți cu sos de scufundare chiar înainte de servire.* Sosul de scufundare poate fi făcut cu 4 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.