Pui Tăiat Alb

Pui Tăiat Alb
Puiul tăiat alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de coriandru, scallions, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui Tăiat Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul în interior și în exterior, apoi îndoiți picioarele pentru a pune picioarele (dacă sunt încă atașate) în interiorul cavității. Umpleți cavitatea cu scallions, șuncă și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Aduceți apa cu sare la fierbere într - o oală adâncă de 7 până la 8 litri sau oală pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați puiul, pieptul în jos (puiul nu poate fi complet acoperit cu lichid), apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 30 de minute. Întoarceți puiul și lăsați-l să stea, acoperit, încă 15 minute (puiul va fi gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
În timp ce puiul stă, umpleți un castron mare plin cu trei sferturi cu gheață și apă rece. Scoateți cu grijă puiul din oală cu o lingură mare cu fante și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Lăsați să stea, răsturnând ușor o dată (aveți grijă să nu rupeți pielea), până se răcește, aproximativ 10 minute în total. Transferați cu atenție pe o tăietură și aruncați scallions, șuncă și ghimbir din cavitate. Se usucă. Frecați pielea cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se amestecă împreună scallions și sos de soia într-un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se vaporizează instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Turnați ulei în jurul părții wok, apoi înclinați wok pentru a învârti uleiul, acoperind părțile laterale. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă ghimbir (uleiul va stropi) și amestecați 30 de secunde. Scoateți imediat de pe foc și turnați peste amestecul de scallion, amestecând pentru a combina (scallions se vor ofili).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Pentru a tăia și servi puiul pe un platou (în stil restaurant chinezesc), tăiați capul și gâtul (dacă sunt atașate) cu un satâr și puneți la un capăt al unui platou mare. (Aceste părți, împreună cu spatele și picioarele, nu sunt întotdeauna mâncate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
5
Tăiați picioarele.
6
Tăiați toiagele și coapsele, apoi tăiați transversal prin osîn bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
7
Așezați picioarele și carnea picioarelor la celălalt capăt al platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Tăiați aripile, separându-le la articulații și puneți-le pe părțile laterale ale platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
9
Tăiați coastele, separând pieptul de spate, apoi tăiați coloana vertebrală în cruce în 3 bucăți și puneți-le în centrul platoului. (Lovirea satârului cu un ciocan de cauciuc face tăieturile curate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
10
Tăiați pieptul transversal prin os în bucăți de 1 inch și aranjați pe spate. Alternativ, tăiați puiul conform procedurii și bucățile de movilă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Stropiți 2 linguri de sos de scufundare peste pui și presărați cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu sosul de scufundare rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1
* Puiul poate fi gătit și frecat cu ulei de susan (dar nu tăiat) cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Puiul poate fi tăiat și aranjat pe platou cu 4 ore înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Stropiți cu sos de scufundare chiar înainte de servire.* Sosul de scufundare poate fi făcut cu 4 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista