Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul tăiat Alb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Enchiladas De Pui Alb.
Instrucțiuni
1
Clătiți puiul în interior și în exterior, apoi îndoiți picioarele pentru a pune picioarele (dacă sunt încă atașate) în interiorul cavității. Umpleți cavitatea cu scallions, șuncă și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pui întreg
Ghimbir
șuncă
2
Aduceți apa cu sare la fierbere într - o oală adâncă de 7 până la 8 litri sau oală pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați puiul, pieptul în jos (puiul nu poate fi complet acoperit cu lichid), apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 30 de minute. Întoarceți puiul și lăsați-l să stea, acoperit, încă 15 minute (puiul va fi gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
În timp ce puiul stă, umpleți un castron mare plin cu trei sferturi cu gheață și apă rece. Scoateți cu grijă puiul din oală cu o lingură mare cu fante și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pui întreg
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Grăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să stea, răsturnând ușor o dată (aveți grijă să nu rupeți pielea), până se răcește, aproximativ 10 minute în total. Transferați cu atenție pe o tăietură și aruncați scallions, șuncă și ghimbir din cavitate. Se usucă. Frecați pielea cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Ceapa Verde
Ghimbir
șuncă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Se amestecă împreună scallions și sos de soia într-un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se vaporizează instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Turnați ulei în jurul părții wok, apoi înclinați wok pentru a învârti uleiul, acoperind părțile laterale. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă ghimbir (uleiul va stropi) și amestecați 30 de secunde. Scoateți imediat de pe foc și turnați peste amestecul de scallion, amestecând pentru a combina (scallions se vor ofili).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Pentru a tăia și servi puiul pe un platou (în stil restaurant chinezesc), tăiați capul și gâtul (dacă sunt atașate) cu un satâr și puneți la un capăt al unui platou mare. (Aceste părți, împreună cu spatele și picioarele, nu sunt întotdeauna mâncate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
5
Tăiați picioarele.
6
Tăiați toiagele și coapsele, apoi tăiați transversal prin osîn bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
7
Așezați picioarele și carnea picioarelor la celălalt capăt al platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
8
Tăiați aripile, separându-le la articulații și puneți-le pe părțile laterale ale platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
9
Tăiați coastele, separând pieptul de spate, apoi tăiați coloana vertebrală în cruce în 3 bucăți și puneți-le în centrul platoului. (Lovirea satârului cu un ciocan de cauciuc face tăieturile curate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
10
Tăiați pieptul transversal prin os în bucăți de 1 inch și aranjați pe spate. Alternativ, tăiați puiul conform procedurii și bucățile de movilă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Stropiți 2 linguri de sos de scufundare peste pui și presărați cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Sos De Scufundare
Pui întreg
12
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu sosul de scufundare rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1
* Puiul poate fi gătit și frecat cu ulei de susan (dar nu tăiat) cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Puiul poate fi tăiat și aranjat pe platou cu 4 ore înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Pui întreg
2
Stropiți cu sos de scufundare chiar înainte de servire.* Sosul de scufundare poate fi făcut cu 4 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.