Pui Turmeric cu Sumac și Var din ' noua bucătărie Persană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Turmeric cu Sumac și Var din noua bucătărie Persană. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 535 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coapse de pui, turmeric măcinat, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui persan cu Turmeric și var, Pui cu ceapă și Sumac (djaj Bi-basal Wa Sumac), și Anghinare umplute prăjite cu ulei de mentă din ' noua bucătărie Persană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați turmericul cu 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper.
Așezați puiul pe o foaie de copt cu margini și presărați cu amestecul de condimente, întorcându-se pentru a acoperi ambele părți.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Rumeniti bine puiul pe ambele parti, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Se toarnă în apă, apoi se adaugă usturoiul, amestecându-l în apă. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la minim și acoperiți. Fierbeți puiul timp de 25 de minute, până când interiorul este opac.
Transferați puiul într-un platou de servire, ridicați focul la mare și reduceți lichidul de gătit timp de câteva minute, amestecând ocazional până când este ușor îngroșat. Condimentează după gust cu sare și piper și toarnă sosul peste pui.
Se pudrează puiul cu sumac și piper, se ornează cu jumătăți de tei și se servește.
Opțiune vegetariană: folosiți ciuperci portobello întregi în locul puiului sau folosiți tofu ferm de 1 kilogram, bine drenat și tăiat în plăci groase de 1 inch. Veți avea nevoie de puțin ulei suplimentar pentru ardere decât ceea ce se cere în rețetă.