Pui Tandoori la gratar cu castraveti-rosii Raita

Pui Tandoori la gratar cu castravete-tomate Raita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și întreagă 30 are 233 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, raita de castraveți-roșii, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Pui Tandoori cu rosii-castraveti Raita, Pui Tandoori Cu Castravete Raita, și Tandoori pui la gratar cu menta Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Raita De Castraveți-Roșii.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 8 ingrediente într-un bol mic, amestecând bine pentru a forma o pastă.
Tăiați 3 fante diagonale de 1/4 inci pe fiecare jumătate de piept de pui. Frecați pasta de condimente în fante și pe toate părțile de pui. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Se servește cu Raita de castraveți-roșii.