Pui Scallopini
Scallopini de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piept de pui, bulion de pui mai puțin de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui Scallopini, Pui Scallopini, și Pui Scallopini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ungeți puiul cu suc și presărați sare și piper. Dragă pui în pesmet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion și vin în tigaie și gătiți 30 de secunde, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă caperele și untul.