Pui Satay
Chicken Satay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Un amestec de căței de usturoi, turmeric măcinat, lapte de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos ușor, puteți urma acest fel principal cu Scones de lapte de nucă de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura satay de pui), Pui Satay, și Pui Satay.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați lapte de nucă de cocos și următoarele 4 ingrediente (prin serrano chile); procesați până la neted. Puneți amestecul de arahide într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați puiul în pungă și sigilați. Marinați la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă după 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Scoateți puiul din pungă și aruncați marinada. Filetați puiul uniform pe frigarui de 12 (6 inci); presărați uniform cu sare. Grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Meci de vin: plăcinta ușor parfumată floral de Palo, Viognier (Mendoza, Argentina, $1
este stratificat cu piersic copt unctuos și oferă o coloană vertebrală feroce de aciditate portocalie strălucitoare pe care acest fel de mâncare dulce de foc își poate agăța aromele complicate. -- Alexander Spacher