Pui rapid se amestecă-prăji
Puiul rapid de pui este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei gras, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Pui Rapid & Broccoli Se Amestecă-Prăji, Rapid 15 Minute se amestecă-prăji de pui și legume, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă-Prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în fâșii groase de 1/4 inci; așezați într-un vas superficial.
Bateți împreună bulionul de pui și următoarele 5 ingrediente într-un bol mic.
Se toarnă jumătate din amestecul de bulion peste pui, rezervând amestecul de bulion rămas. Întoarceți puiul la strat și lăsați să stea 30 de minute.
Se Încălzește 2 Linguri. ulei într-un wok sau tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Adăugați puiul în wok și amestecați 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați morcovi, ardei grași și ceapă verde și amestecați 3 până la 4 minute.
Adăugați amestecul de bulion rezervat și gătiți 1 minut sau până se îngroașă.
Se servește peste orez fiert fierbinte.