Pui prăjit la tigaie cu varză de Bruxelles cu lămâie-usturoi și cartofi
Pui Pan-prăjită cu lamaie-usturoi varza de Bruxelles și cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 964 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper măcinat, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Italiană Condimentată Tigaie Prăjită Usturoi Varza De Bruxelles, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, și Usturoi De Lămâie Varză De Bruxelles Prăjită.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc ușor, dar încă moale, aproximativ 5 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Înveliți un vas mare de copt sau o tigaie din fontă cu 1 lingură de ulei de măsline.
Aranjați feliile de lămâie într-un singur strat pe fundul vasului de copt.
Amestecați 5 linguri rămase ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, sare kosher și piper negru împreună într-un castron mare.
Aruncați varza de Bruxelles în amestecul de suc de lămâie pentru a acoperi; transferați în vasul de copt pregătit cu o lingură pliată, drenând excesul de lichid înapoi în castron.
Așezați slănină deasupra germenilor de Bruxelles.
Aruncați cartofii în același amestec de suc de lămâie folosit pentru varza de Bruxelles.
Îndepărtați cartofii cu lingura cu fante și aranjați de-a lungul marginii interioare a vasului de copt.
Înveliți bine jumătățile de piept de pui în amestecul de lămâie rămas.
Așezați pieptul de pui cu pielea în sus în tigaie; turnați orice amestec de suc de lămâie rămas peste pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).