Pui prăjit la tigaie cu varză de Bruxelles cu lămâie-usturoi și cartofi

Pui prăjit la tigaie cu varză de Bruxelles cu lămâie-usturoi și cartofi
Pui Pan-prăjită cu lamaie-usturoi varza de Bruxelles și cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 964 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper măcinat, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Italiană Condimentată Tigaie Prăjită Usturoi Varza De Bruxelles, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, și Usturoi De Lămâie Varză De Bruxelles Prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc ușor, dar încă moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Înveliți un vas mare de copt sau o tigaie din fontă cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Aranjați feliile de lămâie într-un singur strat pe fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Amestecați 5 linguri rămase ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, sare kosher și piper negru împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aruncați varza de Bruxelles în amestecul de suc de lămâie pentru a acoperi; transferați în vasul de copt pregătit cu o lingură pliată, drenând excesul de lichid înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Așezați slănină deasupra germenilor de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Aruncați cartofii în același amestec de suc de lămâie folosit pentru varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CartofiCartofi
10
Îndepărtați cartofii cu lingura cu fante și aranjați de-a lungul marginii interioare a vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
11
Înveliți bine jumătățile de piept de pui în amestecul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
LămâieLămâie
12
Așezați pieptul de pui cu pielea în sus în tigaie; turnați orice amestec de suc de lămâie rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista