Pui prăjit la tigaie cu portocale și rozmarin

Puiul prăjit cu portocale și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 589 calorii, 40g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți la îndemână unt, coapse și copane de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Foaie Tigaie Rozmarin Pui, Foaie de pui tigaie cu Caponata vinete prăjite, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F și aranja raft în mijloc.
Într-un castron mare, amestecați împreună 1/4 cană de ulei, rozmarin, sare, fulgi de ardei roșu și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați bucăți de pui și întoarceți-vă pentru a acoperi bine. Alunecați 1 bucată de portocală sub piele din fiecare bucată.
Încălziți restul de 1 lingură ulei de măsline și unt într-o tigaie din fontă sau o tigaie mare la foc mediu-mare până când spuma de unt. Lucrând în loturi, adăugați 3 sau 4 bucăți de pui (nu supraaglomerați tigaia) și rumeniți pe ambele părți până când pielea este crocantă și aurie, aproximativ 2 până la 3 minute pe lot. Pe măsură ce puiul este terminat, așezați-l într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Odată ce tot puiul s-a rumenit, puneți-l în cuptor pentru a prăji până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu un cuțit și carnea înregistrează 160 până la 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.