Pui prăjit la tigaie cu fasole verde lămâie-usturoi
Puiul prăjit la tigaie cu fasole verde cu lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 660 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, fasole, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, Fasole Verde Prăjită Cu Usturoi De Lămâie, și Fasole verde prăjită cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.Înveliți un vas mare de copt sau o tigaie din fontă cu 1 lingură de ulei de măsline. Aranjați feliile de lămâie într-un singur strat în fundul vasului sau al tigaiei. Într-un castron mare, combinați uleiul rămas, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul; adăugați fasolea verde și aruncați pentru a acoperi. Folosind o lingură cu fante sau clești, îndepărtați fasolea verde și aranjați-le deasupra feliilor de lămâie.
Adăugați cartofii în același amestec de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Folosind o lingură cu fante sau clești, aranjați cartofii de-a lungul marginii interioare a vasului sau a tigaiei deasupra fasolei verzi.
Așezați puiul în același castron cu amestecul de ulei de măsline și acoperiți bine.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în vas sau tigaie.
Se toarnă oricare din amestecul rămas de ulei de măsline peste pui. Prăjiți 50 de minute.
Scoateți puiul din vas sau tigaie.
Puneți fasolea și cartofii înapoi la cuptor pentru încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Așezați un piept de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; împărțiți fasolea verde și cartofii în mod egal.