Pui prăjit friptură și sos
Pui prăjit friptură și sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 713 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Este perfect pentru valentin zi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de făină, lapte, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de pui prăjită cu sos, Friptură de pui prăjită cu sos, și Pui-Fried Steak & Sos.
Instrucțiuni
Într-un vas plat mediu adăugați făina, praful de usturoi, praful de ceapă, sarea kosher și piperul, după gust și combinați bine. Într-un alt vas plat amestecați ouăle, Zara și sosul fierbinte, după gust și condimentați bine cu sare și piper, după gust.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 4 (1/2 inci), apoi lăsați-o folosind partea dinților unui ciocan de carne. Acest lucru tenderizes carnea. Dragați fiecare bucată de carne în făina condimentată, apoi în Zara condimentată și înapoi în făină, permițând excesului să se scurgă. Așezați-vă pe un suport montat pe o foaie de copt și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 20 până la 25 de minute înainte de a găti.
Adăugați aproximativ 2 inci ulei vegetal într-o tigaie mare din fontă și încălziți la foc mediu-mare la 365 grade F. Odată încălzit și lucrând în loturi, prăjiți fripturile 2 până la 3 la un moment dat până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturi și de scurgere pe un prosoape de hârtie.
Îndepărtați cu grijă unele grăsimi din tigaia din fontă, rezervând 1/4 cană. Cu tigaia la foc mediu, presărați în 3 linguri de făină și bateți pentru a face un roux, răzuind orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei. Odată ce făina a fost complet încorporată, adăugați încet Zara și laptele și continuați să bateți până când sosul este frumos și gros. Se condimentează bine cu sare și piper negru măcinat, apoi se amestecă în sos fierbinte, după gust.
Așezați fripturile pe un platou de servire, acoperiți cu sos și serviți