Pui Prăjit Cu Umplutură De Nucă-Ierburi

Friptura de pui cu umplutura de nuc-planta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,5 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nuci, pătrunjel, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci, și Cârnați de pui și umplutură de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Se pune pe o farfurie mare și se dă la frigider, neacoperit, cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru a usca pielea.
Se usucă puiul și se condimentează cavitatea cu sare și piper.
Puneți puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire, învelind aripile de dedesubt. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Gatiti untul, usturoiul si nucile intr-o tigaie mica la foc mic pana cand untul este topit si nucile sunt usor prajite, 5-7 minute.
Ungeți puiul cu 2 linguri de unt de usturoi; transferați amestecul de unt rămas (inclusiv usturoiul și nucile) într-un castron mare.
Adăugați pătrunjelul, cimbrul și pâinea și aruncați pentru a acoperi. Umpleți cavitatea puiului cu aproximativ două treimi din umplutură. Puneți umplutura rămasă pe foaia de copt sub pui.
Presărați puiul cu 2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Transferați tigaia de prăjire în cuptor și prăjiți până când umplutura este prăjită, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 2 căni de bulion de pui în tigaie și prăjiți încă 40 de minute. Folosiți o lingură pentru a scoate umplutura din pui și transferați-o pe fundul tăvii de prăjire cu restul de umplutură. Reduceți căldura la 425 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F, 30 până la 40 de minute.
Transferați puiul într-un platou și lăsați să se odihnească 15 minute.
Transferați umplutura într-un castron.
Puneți tigaia de prăjire pe plită la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 căni de bulion în tigaie și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn, până aproape siropos, 5 până la 8 minute. Întoarceți umplutura în tigaie pentru a absorbi sucurile.
Fotografie realizată de Con Poulos