Pui prăjit cu cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu cimbru. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.77 pe portie. O porție conține 1232 calorii, 95g de proteine, și 91g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pui, cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui fript cu citrice și cimbru, Pui prăjit cu lămâie și cimbru, și Pui Prăjit Cu Usturoi Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Ungeți un cuptor olandez sau o tigaie de sticlă cu pereți înalți cu ulei de măsline.
Dacă există măruntaie în interiorul puiului, îndepărtați și aruncați. Frecați interiorul păsării cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu usturoi și grămadă de cimbru.
Puneți puiul în oală și frecați ușor pielea cu ulei de măsline. Condimentează pielea cu sare și piper. Se prăjește la 450 de grade F timp de 20 de minute.
Reduceți temperatura la 350 F și prăjiți încă o oră și zece minute. În acest moment, pielea trebuie rumenită și atunci când un cuțit este înfipt în cea mai grasă parte a coapsei, sucurile ar trebui să curgă limpede.
Scoateți puiul din cuptor.
Așezați un castron mic la capătul unui platou.
Scoateți puiul din cuptorul olandez și sprijiniți-vă de castron, cu pieptul în jos și cu coada în jos, de castron. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Acest lucru va permite sucurilor să curgă în piept.