Pui Portocaliu-Rozmarin

Pui Portocaliu-Rozmarin
Orange-rozmarin pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 686 calorii, 50g de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, portocală, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-Pui Portocaliu, Pui De Rozmarin Portocaliu, și Pui Portocaliu-Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grătați coaja de la jumătate de portocală pentru a măsura 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați jumătatea portocalie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Combinați coaja portocalie, untul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic. (Rezervați jumătatea portocalie rămasă pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați jumătate din amestecul de unt sub pielea slăbită. Frecați amestecul de unt rămas peste suprafața puiului. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți bucăți portocalii în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport mic acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Așezați rack-ul în interiorul unui aragaz lent electric de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a registrelor coapsei
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți puiul din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
10
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista