Pui picant cu Broccoli
Puiul picant cu Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 270 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.42 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei vegetal, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată picantă de pui cu broccoli, Pui picant de ghimbir și portocale cu Broccoli, și Se amestecă dulce, picant cu pui și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă puiul, amidonul de porumb, sarea și piperul alb într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați 20 de minute.
Cojiți stratul exterior din broccoli.
Tăiați broccoli pe lungime în tulpini de 1 inch; îndepărtați florile.
Tăiați tulpinile în diagonală în felii de 1/4 inch.
Puneți florile și tulpinile de broccoli în apă clocotită; se încălzește până la fierbere. Acoperiți și gătiți 1 minut; scurgere. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați chili, sos de fasole maro, usturoi, zahăr și ghimbir; se amestecă 10 secunde.
Adăugați pui; se prăjește aproximativ 2 minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Adăugați broccoli și ceapă; se prăjește aproximativ 1 minut sau până când broccoli este încălzit.