Pui Picant

Pui Picant
Puiul picant necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, amestec de supă de ceapă, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Picant, Pui dulce și picant, și Pui dulce și acidulat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Combinați conservele, pansamentul și amestecul de supă. Puneți amestecul peste pui și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 45 de minute sau până când puiul este gata și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista