Pui Pesto Și Sparanghel

Pui Pesto Și Sparanghel
Pesto Chicken & Asparagus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 596 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piept de pui, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Paste Pesto cu pui, sparanghel și Rucola, Pui și sparanghel în sos de cremă Pesto, și Salată de pui și sparanghel la grătar cu Pesto de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati puiul în ulei până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotati sparanghelul până când este crocant. Se amestecă smântâna, pesto-ul și piperul până se omogenizează. Puneți puiul în tigaie; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
PiperPiper
CremăCremă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista