Pui persan pe frigarui
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul persan pe frigarui ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 239 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați turmericul măcinat, gălbenușul de ou, puiul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Persană, Pui persan cu Turmeric și var, și Pui Persan Umplut Cu Orez.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați puiul, firimiturile, gălbenușul de ou, ceapa, turmericul și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Împărțiți amestecul de pui în 4 porții egale. Scufundându-vă frecvent mâinile în apă pentru a împiedica amestecul să se lipească, bateți fiecare porție în jurul unei frigărui (cele plate din metal sunt cel mai ușor de manevrat) pentru a forma un buștean de 1 inch grosime și aproximativ 7 inci lungime.
Câte o frigăruie pe rând, așezați puiul pe un grătar ușor uns pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde) și rotiți rapid pentru a întări suprafața cărnii. Când toate frigaruile sunt pe grătar, închideți capacul grătarului cu gaz. Rotiți frigarui la fiecare 2 până la 3 minute până când carnea este ușor rumenită și fermă, nu squishy, la frigarui (tăiat la test), aproximativ 10 minute în total.
Tăiați sau împingeți carnea de pe frigarui.