Pui Pecan La Cuptor
Puiul Pecan la cuptor este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui pecan la cuptor, Oferte de pui la cuptor cu crustă de Pecan și covrig, și Oferte de pui la cuptor cu nucă de cocos-Pecan {30 minute s}.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Bateți albușurile cu o furculiță doar până se spumează. Înmuiați ambele părți ale puiului în ou; dragă în amestec de nuci pecan. Aranjați pieptul de pui pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gata.
Serviți cu sos cremos de ciuperci-anghinare, dacă doriți.