Pui Parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de pui. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 744 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos de roșii, spaghete, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, și Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan.
Instrucțiuni
Pui de pui la 1/4-in. grosime; se acoperă cu iaurt și pesmet. Într-o tigaie mare, pui maro pe ambele părți în 2 linguri de ulei până când sucurile se limpezesc.
Îndepărtați și păstrați cald.
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului. Între timp, în tigaie, sotati ceapa, usturoiul, busuiocul, oregano și pătrunjelul în uleiul rămas până când ceapa este fragedă. adăugați sosul de roșii și apa; se fierbe timp de 1 minut.
Scurgeți spaghetele; se adaugă în tigaie și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă cu pui; se presară cu brânzeturi. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera
Parmezanul de pui funcționează foarte bine cu vinul Chianti, Montepulciano și Barbera. Când puiul este asociat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-American, am mers după vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Luiano Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Luiano Chianti Classico Riserva]()
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmat de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.