Pui Parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 681 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, Parmezan, cotlete de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu; adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați sosul de roșii, busuiocul și 1 cană de apă. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se gătește până se îngroașă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Între timp, turnați puțină făină într-un castron puțin adânc. Bateți oul cu 1/4 cană de apă într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestecați pesmetul, pătrunjelul și 1 lingură de parmezan într-un al treilea bol. Înveliți puiul cu făina, apoi cu amestecul de ouă și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați pe o farfurie.
7
Preîncălziți broilerul. Gatiti pastele pe masura ce eticheta directioneaza; scurgeți. Între timp, încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați puiul; gătiți până la auriu, 3 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu sosul, mozzarella și restul de 1 lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se transferă la broiler până se topește, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Transferați puiul în farfurii. Aruncați pastele cu sosul rămas în tigaie și serviți cu puiul. Sus cu busuioc.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.