Pui Paprikash II

Pui Paprikash II
Pui Paprikash II ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 490 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână grăsime de slănină, boia de ardei, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți grăsimea de slănină într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea, fulgii de ardei roșu și boiaua. Se amestecă împreună și se sotează până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați bucăți de pui și turnați apă peste tot. Gatiti la foc mediu timp de 1 ora, adaugand mai multa apa daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
ApăApă
4
Se amestecă roșiile, rezervând lichid. Se amestecă lichidul într-un castron mediu cu făină și smântână; se amestecă până se omogenizează bine, apoi se adaugă încet amestecul la pui, amestecând continuu. Gatiti pana cand amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista