Pui Paprikash II

Pui Paprikash II
Pui Paprikash II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 483 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 80 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, apă, pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare sunt Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți grăsimea de slănină într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea, fulgii de ardei roșu și boia de ardei. Se amestecă împreună și se sotează până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați bucăți de pui și turnați apă peste tot. Gatiti la foc mediu timp de 1 ora, adaugand mai multa apa daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
ApăApă
4
Se amestecă roșiile, rezervând lichid. Se amestecă lichidul într-un castron mediu cu făină și smântână; se amestecă până se amestecă bine, apoi se adaugă încet amestecul la pui, amestecând constant. Gatiti pana cand amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista