Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii la grătar în stil Tandoor sau găinile Cornish. Această rețetă face 4 porții cu 1056 calorii, 84G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, găini de vânat cornish, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 521 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Găini Cornish În Stil Adobo, Găini Cornish prăjite în stil marocan cu legume, și Găini Cornish La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind foarfece ascuțite de bucătărie, scoateți spatele găinilor din Cornish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini Cornish
2
Îndepărtați pielea găinilor, apoi folosind un cuțit ascuțit, faceți incizii adânci la intervale de 1 inch pe toată carnea
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Găină cu sânii în sus. Apăsați ferm pe centrul sânilor până când osul se fisurează și se întind. Aranjați picioarele astfel încât să fie îndreptate în sus spre vârful sânului. Folosiți două frigarui lungi din metal sau lemn pentru a fixa picioarele și sânii în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
4
Așezați într-un vas mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Combinați chimenul, boiaua, coriandrul, turmericul, cayenne, achiote, usturoiul, ghimbirul, iaurtul, sucul de lămâie și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă marinada peste găinile cornish, folosind mâinile pentru a acoperi fiecare suprafață. acoperiți ușor și refrigerați. Se dă la frigider și se lasă la marinat cel puțin 4 ore și până la 8, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini Cornish
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune și lăsați să ardă până când toți cărbunii sunt aprinși.
8
Întindeți cărbunii uniform sub o parte a grătarului și puneți grătarul la loc. Acoperiți și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Grătar perie grătare curate.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Ștergeți excesul de marinată de pe găini, apoi așezați partea cărnoasă în jos direct peste cărbuni. Acoperiți parțial și lăsați să gătească până se carbonizează profund pe prima parte, 7 până la 10 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când găinile înregistrează 145 de metri cubi F în partea cea mai groasă a sânului și 165 până la 170 de metri cubi F în picioare, cu aproximativ 5 minute mai mult (pentru puii mai mari, transferați pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și continuați să gătiți până când se atinge temperatura dorită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Scoateți găinile pe o tăietură mare, cortați-le cu folie și lăsați-le să se odihnească timp de cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
12
Îndepărtați frigăruile și folosind un cuțit greu sau un satâr, tocați fiecare găină în 8 bucăți de dimensiuni de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Serviți imediat cu ceapă, coriandru, pene de tei și naan proaspăt.