Pui La Grătar În Stil Buffalo

Puiul la grătar în stil Buffalo este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ulei de canolan, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de Jicaman și pepene verde, Degete De Pui În Stil Buffalo, și Nuggets De Pui În Stil Buffalo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați sosul de piper, uleiul, praful de usturoi și sarea.
Adăugați pui, întorcându-se pentru a acoperi cu marinată; sigilați punga. Refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă grătarul cu ulei de canola.
Scoateți puiul din pungă.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, rotind după 5 minute, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Între timp, într-un castron mic, amestecați pansamentul, brânza albastră și smântâna.
Așezați puiul la grătar pe platou; se servește cu țelină și amestec de pansament.