Pui La Grătar La Cuptor
Puiul la grătar la cuptor este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 322 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ceapă, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 89 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui la grătar la cuptor pentru doi, Pui La Grătar La Cuptor, și Pui La Grătar La Cuptor.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, pui brun la foc mediu.
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; gatiti ceapa la foc mediu pana se inmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și un termometru pentru carne citește 170 de minute.
Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant
Zinfandel și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru pui la grătar. Zinfandel fructat, cu conținut scăzut de tanin, este excelent pentru orice fel de mâncare de pui la grătar lipicios și cochet. Dacă nu simțiți vin roșu, va funcționa și un spumant rosul. Ai putea încerca Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Bella Grace Podgorii Vechi De Viță De Vie Zinfandel]()
Bella Grace Podgorii Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Old Vine Zinfandel din 2012, un vin roșu purpuriu, se deschide cu cireș închis, tutun și taninuri ușoare. Aromele la mijlocul palatului de condimente de vacanță și nucșoară se dezvoltă împreună cu zmeura coaptă. Finisajul este plăcut și ușor afumat, cu note ușoare de piper negru. Împerecheați cu carne roșie, tocănițe consistente și bomboane de ciocolată sau cu o persoană dragă în fața focului.