Pui la grătar cu prăjituri proaspete de porumb

Puiul la grătar cu prăjituri proaspete de porumb este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 736 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, rucola, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui de muștar la grătar cu mămăligă proaspătă de porumb, Salată de pui la grătar cu Feta, porumb proaspăt și afine, și Pui marinat Curry și Kefir la grătar cu Salsa proaspătă de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Radeți coaja de la lămâi la egal cu 1 lingură.
Tăiați lămâile în jumătate; stoarceți sucul din lămâi într-o cană de măsurare la 1/4 cană egală.
Bateți împreună coaja de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul, următoarele 3 ingrediente și 1 linguriță. sare. Rezervați 1/4 cană amestec de lămâie.
Se toarnă amestecul de lămâie rămas într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați și răciți 15 minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Ungeți porumbul cu 1 lingură. ulei de măsline; se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare.
Pui la grătar și porumb în același timp, acoperit cu capac la grătar, 20 de minute, întorcând puiul o dată și întorcând porumbul la fiecare 4 până la 5 minute.
Scoateți puiul și acoperiți. Țineți fiecare știulet la grătar în poziție verticală pe o tăietură și tăiați cu grijă în jos, tăind sâmburii din știulet.
Se amestecă împreună amestecul de pâine de porumb și 2/3 cană de apă într-un castron mic până se omogenizează. Se amestecă busuiocul și 1 cană de boabe de porumb la grătar.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare tort de porumb pe o tavă fierbinte, ușor unsă. Gatiti prajiturile 3-4 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata uscate si fierte; întoarceți și gătiți cealaltă parte.
Feliați subțire puiul. Pentru a servi, așezați 2 prăjituri de porumb pe fiecare farfurie, deasupra cu pui și 2 felii de slănină. Aruncați rucola cu amestec de lămâie rezervat.
Așezați rucola pe slănină și presărați cu boabe de porumb.