Pui la grătar cu lămâie, porumb pe Știulet și ceapă

Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Pui la grătar cu lămâie, porumb pe Știulet și ceapă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 369 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, arpagic, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare sunt Pulpe de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde, Pui La Grătar Cu Lămâie, și Pui la grătar în stil senegalez cu lămâie și ceapă.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine. Aranjați feliile de ceapă într-un singur strat într-un vas puțin adânc.
Adăugați jumătăți de piept de pui; se toarnă amestecul de plante peste ceapă și pui. Acoperiți și marinați în frigider 1 oră.
Trageți cojile înapoi din porumb (nu îndepărtați).
Îndepărtați mătăsurile. Trageți cojile înapoi peste porumb și legați blatul cu sfoară grea; pus deoparte.
Scoateți feliile de ceapă și puiul din vas, rezervând marinada.
Așezați jumătățile de piept de pui, părțile osoase în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 50 de minute sau până când puiul este gata, întorcând și ungând cu marinată rezervată la fiecare 10 minute. Umeziți porumbul cu apă; grătiți 10 minute sau până se înmoaie, întorcând porumbul după 5 minute. Prăjiți feliile de ceapă 6 minute sau până se înmoaie, întorcând și ungând cu marinată rezervată după 3 minute.