Pui La Grătar Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu lămâie. Această rețetă servește 5 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 710 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, pătrunjel, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Coapse De Pui Cu Lămâie La Grătar, Piept De Pui La Grătar Cu Plante De Lămâie, și Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați puiul în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale (nu tăiați sternul). Întoarceți puiul. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați pătrunjelul, cimbru, suc, sare și piper; frecați amestecul sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Apăsați ușor pielea pentru a asigura.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 55 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Scoateți puiul de pe grătar; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea.