Pui la gratar cu sos de piersici
Puiul la grătar cu sos de piersici necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, usturoi, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui la gratar in sos de piersici-doar pentru 2, Pui la gratar cu sos de piersici marinate BBQ, și Pui la gratar cu sos de Oregano piersic.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul. Condimentează jumătățile de piept de pui cu sare și piper negru.
Amestecați conservele de piersici, uleiul de măsline, sosul de soia, usturoiul și muștarul într-un bol; condimentează cu sare și piper negru. Rezervați aproximativ 1/2 cană de sos de piersici.
Puneți puiul pe grătarul preîncălzit; gătiți până se rumenesc, 6 până la 7 minute, apoi răsturnați puiul. Continuați să gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ungeți ambele părți ale puiului cu sos de piersici. Gatiti pana nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, inca 4-5 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Aranjați jumătățile de piersici tăiate cu fața în jos pe grătar. Grătar timp de 2 minute, flip, și perie cu rezervat 1/2 cana sos de piersici. Continuați să grătați până când piersicile sunt fragede, încă 3 până la 4 minute.