Pui la gratar cu Alabama alb BBQ sos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu sos BBQ Alb Alabama. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 529 calorii, 18g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de cidru de mere, piper cayenne, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Alabama Sos Alb Pui La Gratar, Pui la gratar pe un băț cu Alabama sos de gratar alb din ' jos de Sud, și Piept de pui afumat la grătar cu sos de grătar Alb Alabama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți toate ingredientele împreună într-un bol mediu. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de utilizare. Rezervați un ramekin plin de sos, aproximativ 1/2 cană, pentru a servi pe lateral.
Preîncălziți jumătate din grătar la foc mediu-mare și cealaltă jumătate la foc mic. Folosind clești, înmuiați un prosop pliat în ulei de măsline și ștergeți grătarul grătarului.
Condimentează bucățile de pui cu sare și piper. Aranjați puiul, cu pielea în jos, pe cea mai fierbinte zonă a grătarului. Grătați până se rumenesc și se rumenesc și se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 5 minute. Mutați puiul în partea mai rece a grătarului și ungeți cu sos de grătar. Continuați să gătiți până când sucurile se limpezesc, aproximativ 20 până la 25 de minute. Nu uitați să răsturnați puiul la jumătatea timpului de gătit.
Transferați puiul într-un platou de servire și serviți cu sos pe lateral.