Pui la cuptor cu miere II
Pui la cuptor cu miere II ar putea fi doar rețeta fără gluten și principală pe care ați căutat-o. O porție conține 463 de calorii , 21 g de proteine și 32 g de grăsimi . Pentru 1,3 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 6. 918 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, pui, sare și muștar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Aripioare de pui sriracha cu miere la cuptor , fulgi de ovăz la cuptor cu zmeură și nuci și supă de mazăre cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți bucățile de pui într-o tavă de copt puțin adâncă, cu pielea în sus.
Combinați untul sau margarina topit, mierea, muștarul, sarea și praful de curry și turnați amestecul peste pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/4 oră (75 de minute), ungeți la fiecare 15 minute cu picături de tigaie, până când puiul este frumos rumenit și fraged și sucul curge limpede.