Pui Kiev
Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 588 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați untul, pătrunjelul, tarhonul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru în vasul unui mixer de suport.
Așezați amestecul pe folie de plastic sau hârtie cerată și rotiți-l în bușteni mici; așezați în congelator.
Așezați sânii de pui, 1 la un moment dat, între 2 bucăți de folie de plastic. Squirt pui ușor cu apă și squirt partea de sus a foliei de plastic, de asemenea. Pound la nu mai puțin de 1/8-inch grosime. Condimentează fiecare bucată de pui cu sare și piper.
Așezați 1 piept de pui pe o bucată nouă de folie de plastic și așezați 1/4 din untul compus și 1 lingură de pesmet în centrul fiecărui sân. Folosind folie de plastic pentru a ajuta, ori în capetele de sân și rola sân într-un jurnal, complet anexând unt; rola foarte bine. Repetați cu fiecare sân.
Puneți puiul la frigider timp de 2 ore sau până peste noapte.
Așezați amestecul de ou și apă în 1 tigaie și 2 căni de pesmet într-o tigaie diferită.
Încălziți 1/2 inci de ulei vegetal într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când uleiul atinge 375 grade F.
Înmuiați fiecare sân în amestecul de ouă și apoi rulați în firimiturile de pâine. Așezați ușor fiecare sân în ulei, sigilat cu fața în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte, până când temperatura internă atinge 165 grade F.
Scoateți într-un suport de răcire setat în tava de foi și lăsați să se scurgă timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.