Pui Kiev
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Kiev. Această rețetă face 6 porții cu 3331 calorii, 52G de proteine, și 346g de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, jumătăți de piept de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Cel Mai Bun Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în șase bucăți egale (câte 2 linguri fiecare). Cu mâinile umede, modelați fiecare porție de unt într-o rolă lungă de 3 inci și grosime de cm de cm (alternativ, puteți modela untul într-o bucată de hârtie de ceară). Înfășurați porții de unt în hârtie de ceară și congelați în timp ce pregătiți pieptul de pui.
Tăiați orice grăsime din sâni.
Așezați fiecare sân pe hârtie de ceară, acoperiți cu o altă foaie de hârtie de ceară și cu un ciocan sau un sucitor de carne la 1/8 inch grosime. Puneți carnea cât mai subțire posibil la margini, deoarece cu cât marginile sunt mai subțiri, cu atât va fi mai ușor să le sigilați ferm pentru a preveni scurgerea untului în timpul gătitului. Aveți grijă să nu rupeți carnea. Fiecare sân bătut trebuie să aibă aproximativ 8 inci lungime și 5 inci lățime.
Pentru asamblare, îndepărtați ușor hârtia de ceară de pe fiecare sân.
Presărați o parte a fiecărui sân cu sare și piper.
Așezați o bucată de unt în centrul pieptului de pui. Îndoiți două părți peste unt. Îndoiți un capăt al sânului și înfășurați restul drumului.
Înveliți fiecare cotlet pe toate părțile cu făină, scuturând excesul. Scufundați ușor în ouă bătute scuturând excesul.
Rulați în pesmet, acoperind uniform cotletele și scuturând excesul.
Așezați cotletele într-un singur strat pe un platou, acoperiți cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de 1-2 ore.
Încălziți uleiul la 360 F într-un cuptor olandez sau wok mare la foc mare. Coborâți cu grijă trei cotlete de pui în ulei și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total. Cotletele nu trebuie să se atingă între ele în timpul prăjirii. Întoarceți de două ori, folosind clești sau 2 linguri pentru întoarcere și pentru îndepărtarea cotletelor din uleiul fierbinte; acest lucru va împiedica străpungerea lor.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și transferați în vasul de servire încălzit. Repetați cu cotletele rămase.
Metoda alternativă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. puteți prăji cotletele timp de 3 minute, rotind o dată.
Așezați cotletele într-o tigaie de copt de 13 x 9 x 2 inci și gătiți neacoperite, timp de aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă de două ori în timp ce gătiți folosind clești sau două linguri.
Scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.