Pui Kiev

Pui Kiev
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Kiev. Această rețetă face 6 porții cu 3331 calorii, 52G de proteine, și 346g de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, jumătăți de piept de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Cel Mai Bun Pui Kiev pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în șase bucăți egale (câte 2 linguri fiecare). Cu mâinile umede, modelați fiecare porție de unt într-o rolă lungă de 3 inci și grosime de cm de cm (alternativ, puteți modela untul într-o bucată de hârtie de ceară). Înfășurați porții de unt în hârtie de ceară și congelați în timp ce pregătiți pieptul de pui. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Tăiați orice grăsime din sâni.
3
Așezați fiecare sân pe hârtie de ceară, acoperiți cu o altă foaie de hârtie de ceară și cu un ciocan sau un sucitor de carne la 1/8 inch grosime. Puneți carnea cât mai subțire posibil la margini, deoarece cu cât marginile sunt mai subțiri, cu atât va fi mai ușor să le sigilați ferm pentru a preveni scurgerea untului în timpul gătitului.  Aveți grijă să nu rupeți carnea. Fiecare sân bătut trebuie să aibă aproximativ 8 inci lungime și 5 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Pentru asamblare, îndepărtați ușor hârtia de ceară de pe fiecare sân.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Presărați o parte a fiecărui sân cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Așezați o bucată de unt în centrul pieptului de pui. Îndoiți două părți peste unt. Îndoiți un capăt al sânului și înfășurați restul drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Înveliți fiecare cotlet pe toate părțile cu făină, scuturând excesul. Scufundați ușor în ouă bătute scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
8
Rulați în pesmet, acoperind uniform cotletele și scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Așezați cotletele într-un singur strat pe un platou, acoperiți cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de 1-2 ore. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Încălziți uleiul la 360 F într-un cuptor olandez sau wok mare la foc mare. Coborâți cu grijă trei cotlete de pui în ulei și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total. Cotletele nu trebuie să se atingă între ele în timpul prăjirii. Întoarceți de două ori, folosind clești sau 2 linguri pentru întoarcere și pentru îndepărtarea cotletelor din uleiul fierbinte; acest lucru va împiedica străpungerea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Scurgeți pe prosoape de hârtie și transferați în vasul de servire încălzit. Repetați cu cotletele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
Metoda alternativă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. puteți prăji cotletele timp de 3 minute, rotind o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Așezați cotletele într-o tigaie de copt de 13 x 9 x 2 inci și gătiți neacoperite, timp de aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă de două ori în timp ce gătiți folosind clești sau două linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
14
Scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista