Arroz con Coco: Orez cu nucă de cocos
Arroz con Coco: Orez cu nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 276 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână fulgi de cocos, orez, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 25%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Arroz Con Coco (orez cu nucă de cocos columbian), Arroz con Coco (budincă de orez cubaneză cu cocos) și orez cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas).
Instrucțiuni
Puneti orezul, 2 cani de apa, laptele de cocos, zaharul si sarea intr-o cratita medie si amestecati pentru a se combina. Aduceți orezul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când apa s-a evaporat chiar sub nivelul orezului și încep să se formeze mici găuri la suprafață, amestecând din când în când pentru ca orezul să nu se lipească. pe fundul cratiței și arde. Reduceți focul la cea mai mică setare, acoperiți cratita și continuați să gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Pufează orezul cu o furculiță și amestecă stafidele. Acoperiți cratița și lăsați-o să stea departe de foc până când stafidele sunt pline și calde, 10 minute.
Se presara orezul cu nuca de cocos prajita si se serveste.