Arroz con Coco: Orez cu nucă de cocos

Arroz con Coco: Orez cu nucă de cocos
Arroz con Coco: Orez cu nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 276 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână fulgi de cocos, orez, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 25%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Arroz Con Coco (orez cu nucă de cocos columbian), Arroz con Coco (budincă de orez cubaneză cu cocos) și orez cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas).

Instrucțiuni

1
Puneti orezul, 2 cani de apa, laptele de cocos, zaharul si sarea intr-o cratita medie si amestecati pentru a se combina. Aduceți orezul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când apa s-a evaporat chiar sub nivelul orezului și încep să se formeze mici găuri la suprafață, amestecând din când în când pentru ca orezul să nu se lipească. pe fundul cratiței și arde. Reduceți focul la cea mai mică setare, acoperiți cratita și continuați să gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Litru De Zmeură Neagră Proaspătă Sau Congelată1 Litru De Zmeură Neagră Proaspătă Sau Congelată
Zmeura Neagra Proaspata Sau CongelataZmeura Neagra Proaspata Sau Congelata
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
25 Chipsuri De Murături Dulci25 Chipsuri De Murături Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2
Pufează orezul cu o furculiță și amestecă stafidele. Acoperiți cratița și lăsați-o să stea departe de foc până când stafidele sunt pline și calde, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Greacă Fără Grăsimi)(de Preferință Greacă Fără Grăsimi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*
3
Se presara orezul cu nuca de cocos prajita si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită, împărțită3/4 Până La 1 Cană De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită, împărțită
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista