Prajituri de lava cu ciocolata alune

Prajituri de lava cu ciocolata alune
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă să încerci prăjiturile cu ciocolată și alune. Această rețetă face 8 porții cu 673 de calorii, 9 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciocolată semidulce, făină, lichior de alune și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 29%. Rețete similare includ prăjituri cu lavă cu ciocolată, alune, unt de arahide, prăjituri cu lavă cu ciocolată și prăjituri cu lavă cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pulverizați 8 căni mici de cremă sau vase de suffle cu spray antiadeziv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3
Se pune pe tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Încălziți ciocolata și untul într-un castron mare de sticlă, odihnindu-se peste o cratiță cu apă clocotită, până când untul se topește. Amestecați cu telul de sârmă până când ciocolata este complet topită. Se amestecă zahărul până se omogenizează bine. Amestecați ouăle câte unul, pentru ca ouăle să nu se gătească. Se amestecă extractul de alune și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Împărțiți aluatul în mod egal între cupe de cremă pregătite și pulverizate, cu aproximativ 2/3 până la 3/4 din volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când părțile laterale sunt tari, dar centrele sunt moi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lasă să stea 1 minut.
8
Răsturnați prăjiturile în feluri de mâncare de desert și acoperiți cu puțin lichior de alune și o lingură de nutella pe fiecare prăjitură de lavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
9
Serviți imediat, cu o lingură de înghețată de vanilie și așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată topită poate fi combinat cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista