Pui Italian
Puiul Italian este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 284 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente, amestec, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Chicken Agrodolce (un pui italian dulce și acru), Cel Mai Bun Pui Italian, și Plăcintă Italiană De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
În vasul superficial, amestecați cerealele, amestecul Bisquick, condimentele italiene și pulberea de usturoi. Într-un alt vas superficial, puneți produsul din ouă. Înmuiați puiul în produs din ouă, apoi acoperiți cu amestec de cereale.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei la foc mediu-mic.
Adăugați pui; gatiti 4 minute. Întoarceți puiul; adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie. Gatiti cu 5 pana la 6 minute mai mult sau pana cand puiul nu mai este roz in centru.