Pui Hoisin
Puiul Hoisin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 45 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă verde, coajă de lămâie, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Hot Hoisin Pui, Pui Hoisin, și Picioare De Pui Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul hoisin și gemul.
Așezați puiul într - un singur strat într-o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 25 până la 30 de minute. După 15 minute, întindeți amestecul hoisin pe pui. Ungeti o dată cu sucuri.
Transferați carnea și sucurile într-un platou.
Între timp, amestecați menta, cilantro, ceapa și coaja de lămâie.
Presărați amestecul peste și în jurul puiului.