Pui Hoisin
Puiul Hoisin este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, coajă de lămâie, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de super. Încercați Pui Hoisin, Hot Hoisin Pui, și Pui Picant Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul hoisin și gemul.
Așezați puiul într - un singur strat într-o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 25 până la 30 de minute. După 15 minute, întindeți amestecul hoisin pe pui. Ungeti o dată cu sucuri.
Transferați carnea și sucurile într-un platou.
Între timp, amestecați menta, cilantro, ceapa și coaja de lămâie.
Presărați amestecul peste și în jurul puiului.