Pui gătit la tigaie cu sparanghel, Pancetta și măsline

Pan fierte de pui cu sparanghel, Pancettan și măsline este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 7.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, frunze de busuioc, stropi de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel, Pui prăjit cu Pancettan și măsline, și Pui prăjit cu Pancettan și măsline.
Instrucțiuni
Feliați puiul în 3 bucăți de dimensiunea degetului, dar asigurați-vă că îl păstrați ca 1 bucată (ventilați-l). Acest lucru vă va ajuta să gătiți puiul mult mai repede. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie de dimensiuni medii, adăugați puțin ulei și rumeniți puiul pe toate părțile.
Așezați pancetta deasupra puiului și sparanghelul în jurul acestuia, lăsați-o să se răcească puțin, apoi puneți pancetta pe fundul tigaiei pentru a se rumeni și a întoarce puiul. Întoarceți focul, aruncați roșiile, măslinele, busuiocul și un buton bun de unt. Scoateți focul odată ce untul s-a topit și adăugați un strop de vin pentru a face un sos, strecurând câteva dintre roșii pentru a-l termina.