Pui gătit la tigaie cu sparanghel, Pancetta și măsline

Pui gătit la tigaie cu sparanghel, Pancetta și măsline
Pan fierte de pui cu sparanghel, Pancettan și măsline este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 7.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, frunze de busuioc, stropi de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel, Pui prăjit cu Pancettan și măsline, și Pui prăjit cu Pancettan și măsline.

Instrucțiuni

1
Feliați puiul în 3 bucăți de dimensiunea degetului, dar asigurați-vă că îl păstrați ca 1 bucată (ventilați-l). Acest lucru vă va ajuta să gătiți puiul mult mai repede. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți o tigaie de dimensiuni medii, adăugați puțin ulei și rumeniți puiul pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați pancetta deasupra puiului și sparanghelul în jurul acestuia, lăsați-o să se răcească puțin, apoi puneți pancetta pe fundul tigaiei pentru a se rumeni și a întoarce puiul. Întoarceți focul, aruncați roșiile, măslinele, busuiocul și un buton bun de unt. Scoateți focul odată ce untul s-a topit și adăugați un strop de vin pentru a face un sos, strecurând câteva dintre roșii pentru a-l termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista