Pui gătit la tigaie cu sparanghel, Pancetta și măsline

Pui gătit la tigaie cu sparanghel, Pancetta și măsline
Pan fierte de pui cu sparanghel, Pancettan și măsline este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 7.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, frunze de busuioc, stropi de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel, Pui prăjit cu Pancettan și măsline, și Pui prăjit cu Pancettan și măsline.

Instrucțiuni

1
Feliați puiul în 3 bucăți de dimensiunea degetului, dar asigurați-vă că îl păstrați ca 1 bucată (ventilați-l). Acest lucru vă va ajuta să gătiți puiul mult mai repede. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți o tigaie de dimensiuni medii, adăugați puțin ulei și rumeniți puiul pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați pancetta deasupra puiului și sparanghelul în jurul acestuia, lăsați-o să se răcească puțin, apoi puneți pancetta pe fundul tigaiei pentru a se rumeni și a întoarce puiul. Întoarceți focul, aruncați roșiile, măslinele, busuiocul și un buton bun de unt. Scoateți focul odată ce untul s-a topit și adăugați un strop de vin pentru a face un sos, strecurând câteva dintre roșii pentru a-l termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista